29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık mankinesi nedir?

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık yıkama makinesi hane ve lokantalar gibi yerlerde tabak ve başka mutfak gereçlerini yıkamak için kullanılmakta olan alete bahşedilen isimdir. Bulaşık makinesi, mutfaktaki misyonu ile bayanlara en fazla imdadına yetişen cihazların başında gelir. Hayat ölçülerinin fazlalaşmasını da elde etmekte olan bulaşık makinesi, bununla birlikte bulaşık temizleme sürecinin idareli olmasını karşılamaktadır. Bulaşık makinesiyle yıkama esnasında, bulaşık deterjanı ve elverişli temizleme için bulaşık makinesi tuzu kullanılmaktadır.

Bulaşık Makinesi özellikleri

Ortalıkta farklı vasıflarda birçok bulaşık makinesi yer alır. Bulaşık makinesi hususiyeti konusunda bilgi sahibi olunması ihtiyaç olan aleti almayı karşılar.

Bulaşık Makinesi Kapasitesi

Bulaşık makinesi dünya ölçütü, bir servis takımı olarak tanımlanır. Değişik ebatlardaki kap ve tabaklar bulaşık yıkama makinesi temizleme kısmına devamlı bağdaşmayabilir. Bu sebeple bulaşık makinesi temin etmeden önce mutfak cihazları ile olan düzene dikkat etmeniz gerekir.

Ticarethanede faydalanılmakta olan bulaşık yıkama makinesi bir saate temizlemiş bulunduğu tabak miktarına bakılarak tasnif edilir. Kategorize etme aynı ölçüde tabakların üzerinde gerçekleştirilmektedir. Bu kategorize etme aşaması standart boyda olan tabaklar üstünde değerlendirilen bardak temizleme aletleri için geçerlidir.

Bulaşık Makinesi Ölçüleri

Mutfakta özel bölmeye konulan bulaşık makinesinin eni ve derinliği genellikle 60 cm olmak üzere standart ölçüdedir ve ekseriyetle çok fazla bulaşık yıkama makinesi için monte edilmiş var olduğu çevre asgari seksenaltı santimetre boyutunda olması icap eder. Seyyar bulaşık makinesi eni 45’e 60 santimdir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha sabitlenir. Bulaşık makineleri, tall tub yahut normal olarak tasnif edilir. Normal bulaşık yıkama makinesi, makine kurulumunu ve bakımı rahat bir hale getirmek için kapağının alt kesiminde koruyucu levha icap eder. Lakin tall tub bulaşık makinesinin hacmi yüzde 20 daha çoktur ve bulaşık yıkama makinesi ön kapağı sabit olması sebebiyle daha iyi ses düşüren vasıf sağlar.


Sessiz Bulaşık Makinesi

Çağdaş bulaşık makinesi, önceki makinelere oranla sessiz çalışırlar. Bulaşık makinesi imalında farklı kısımlarında kalın tabakalar, ses küçültücü içerikler ve plakalar kullanılıp, 44 desibele dek ses düşürtme seviyesi meydana çıkar. Ses düşürücü hususiyeti olmayan düşük özellikli ve product bulaşık yıkama makinesi genellikle 65 desibel ses derecesinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder