29 Mayıs 2012 Salı

Bulaşık mankinesi nedir?

çamaşır makinesi fiyatları Bakmak için TIKLA

erkek sandalet modelleri erkek sandaletleri fiyat karşılaştırma bulaşık makinesi fiyatları fırın fiyatları



Bulaşık makinesi ev ve lokantalar gibi yerlerde tabak ve diğer mutfak araçlarını yıkamak için yararlanılmakta olan alete verilen addır. Bulaşık makinesi, mutfaktaki vazifesi ile bayanlara en fazla destekleyen mekanizmaların başını çekmektedir. Hayat standartlarının çoğalmasını da elde etmekte olan bulaşık makinesi, bununla birlikte bulaşık temizleme sürecinin idareli olmasını temin etmektedir. Bulaşık makinesiyle yıkama esnasında, bulaşık deterjanı ve hassas temizleme için bulaşık makinesi tuzu sarf edilmektedir.

Bulaşık Makinesi hususiyetleri

Pazarda değişik vasıflarda çok fazla bulaşık makinesi yer alır. Bulaşık makinesi özelliği bahsinde malumat sahibi olunması ihtiyaç olan aleti almayı temin eder.

Bulaşık yıkama makinesi Hacmi

Bulaşık makinesi dünya ölçütü, bir servis takımı olaraktan tarif edilir. Başka ölçülerdeki çanak ve kaseler bulaşık makinesi yıkama tarafına hep ayak uyduramayabilir. Bu sebeple bulaşık yıkama makinesi almadan evvel mutfak gereçleri ile olan ahenke dikkat etmeniz icap eder.

Atolyede (iş yerinde) yararlanılmakta olan bulaşık makinesi saatte yıkamış olduğu tabak miktarına bakılarak sınıflandırılır. Sınıflandırma aynı ebatta tabakların üstünde gerçekleştirilmektedir. Bu kategorize etme aşaması klasik ölçüde olan tabaklar üzerinde değerlendirilen bardak temizleme aletleri için geçerlidir.

Bulaşık Makinesi Ölçüleri

Mutfakta özel bölmeye yerleştirilen bulaşık makinesinin eni ve derinliği genellikle 60 cm olmak üzere klasik büyüklüktedir ve ekseriyetle bi hayli bulaşık yıkama makinesi için yerleştirilmiş olduğu alan en az seksenaltı santimetre büyüklüğünde bulunması lazımdır. Taşınabilir bulaşık yıkama makinesi eni 45’e 60 cmdir ve tekerlekli ayaklarla sabit tezgâha sabitlenir. Bulaşık makineleri, tall tub veya klasik olarak sınıflandırılır. Normal bulaşık makinesi, makine kurulumunu ve onarımı kolay 1 hale getirmek için kapağının aşağı kısmında muhafaza levha icap eder. Fakat tall tub bulaşık makinesinin kapasitesi yüzde 20 daha çoktur ve bulaşık makinesi ön kapağı sabit olması sebebiyle daha güzel ses düşüren özellik verir.


Sessiz Bulaşık yıkama makinesi

Fashionable bulaşık makinesi, eski aletlere oranla gürültüsüz çalışırlar. Bulaşık makinesi yapımında değişik kısımlarında kalın katmanlar, ses küçültücü cisimler ve plakalar kullanılıp, kırkdört desibele dek ses azaltma seviyesi meydana çıkar. Ses azaltıcı hususiyeti olmayan düşük kaliteli ve numune bulaşık makinesi genellikle 65 desibel ses seviyesinde çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder